PIECZONE JABŁKA
Uwielbiam
jabłka mogła bym je jeść cały czas, nie ważne pieczone, duszone, czy postaci
ciast, jabłka są pyszne i już J. Dziś mnie naszło na jabłka pieczone,
więc szybko przygotowała jabłka posypałam cynamonem, dodałam dżem porzeczkowy
włożyłam do mikrofalówki i po paru minutach, już jadłam gorące mięciutka,
aromatyczne jabłka. Często zamiast dżemu dodaje miód wtedy są jeszcze smaczniejsze.
Składniki
jabłka
cynamon
Jabłka
obrać wydrążyć środek. Do środka jabłka włożyć dżem posypać cynamonem, wstawić do
mikrofalówki, i po paru minutach zajadać cudownie pachnące jabłka J
Czasem robię takie jabłuszka i są pyszne. Lubię dodawać do wydrążonego środka np. rodzynki. Pycha!
OdpowiedzUsuńWspaniały jesienny deser, zjadłabym sobie jedno takie jabłuszko:)
OdpowiedzUsuńLubię jabłka ,mmm...miodzio.
OdpowiedzUsuń