tag:blogger.com,1999:blog-139541330187339811.post7054460885598646007..comments2023-12-22T12:50:44.659+01:00Comments on Rarossa: ZAKWAS NA ŻUROlahttp://www.blogger.com/profile/15896622815415334083noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-139541330187339811.post-70870516923383774172016-03-11T12:53:33.777+01:002016-03-11T12:53:33.777+01:00O tak, żurek to niezbędne danie wielkanocnego stoł...O tak, żurek to niezbędne danie wielkanocnego stołu, to zupa jedyna w swoim rodzaju i najlepiej smakuje właśnie w święta : ) To idealne połączenie kwaskowego smaku, aromatu wędzonki i obowiązkowego jajka. Oczywiście można iść na skróty, kupić zakwas lub gotową zupę w butelce, ale nie ma to jak żurek przygotowany od początku do końca samodzielnie. Na co dzień jemy tyle chemii, więc chociaż na Wielkanoc warto zrobić coś w pełni naturalnego i domowego. Pozdrawiam!Tradycyjna kuchniahttp://www.malinowynos.pl/forum/noreply@blogger.com