tag:blogger.com,1999:blog-139541330187339811.post4034484671422179902..comments2023-12-22T12:50:44.659+01:00Comments on Rarossa: BISZKOPTOlahttp://www.blogger.com/profile/15896622815415334083noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-139541330187339811.post-37232484727634497232013-08-06T13:35:12.229+02:002013-08-06T13:35:12.229+02:00Polecam ten przepis zawsze się udaj. Co do Combra...Polecam ten przepis zawsze się udaj. Co do Combra piekłam jeszcze raz i chyba z tą foremką coś jest nie tak, bo przecież ja zawsze robię wszystko idealnie:)Olahttps://www.blogger.com/profile/15896622815415334083noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-139541330187339811.post-86157757723127866862013-08-06T08:24:02.434+02:002013-08-06T08:24:02.434+02:00ooo, tak! Upiec dobry biszkopt to sztuka! :)
Tobie...ooo, tak! Upiec dobry biszkopt to sztuka! :)<br />Tobie się udało, muszę sobie zapisać ten przepis ;)<br /><br />P.S. Jak Comber? Było drugie podejście?Salvador Dalihttps://www.blogger.com/profile/01685133314070344965noreply@blogger.com